NIEUWS

Verslag van de NDB ranking in Delft

Afgelopen zondag was al weer de 5de ranking van dit seizoen.
Er was een grote deelname van DSWN spelers en speelsters, te weten 74 deelnemers.

Bij de heren A was er een 5de plaats voor Keanu van Velzen, en zijn broer Marvin werd zelfs 3e.

Dit is mooi voor de ranking. Verder ook nog een mooie 9e plaats voor Ivo Leeksma.

In het heren B toernooi heel veel deelnemers met een plaats bij de laatste 32 voor Alex Viergever en Jeffrey Roos en bij de laatste 16 voor Rinaldo Koegler. Wesley Mol werd knap 3e en Joey Spitse werd 2e in der verliezersronde.

In het damestoernooi zat het dit keer niet echt mee voor de DSWN speelsters. Priscilla was hier de beste met een plaats bij de laatste 16, en Kim Palstra werd 3e in de verliezersronde.

In het juniorentoernooi haalde Davie Weijgertse de finale van de verliezersronde, dus na een mindere poule toch nog goed gevochten. Quincy van Dijk, Joshua Adriaanse en Donny Boerman verloren allemaal bij de laatste 32 in de winnaarsronde.

Bij de aspiranten een 5e plaats voor Keano van Deventer en Daan van der Stelt. Hierdoor in de eindranking nog alles mogelijk.

Bij meisjes een 5ee plaats voor Naomi Remmelzwaal en Danila Koegler, en een 3e voor Daphne Camijn

Bij de specials zat Lia dit keer in een zware poule, waar ze wel kansen kreeg op de dubbel, maar deze alleen niet wilde vallen.

Bij de paradarters staand werd Dennis Hillebrand dit keer knap 5e. Een mooi resultaat in dit sterke deelnemersveld.

Bij de rolstoelers de terug keer van Arie van der Rassel op de ranking


Dit zorgde voor veel blijdschap onder de spelers, alleen natuurlijk wat minder bij de spelers die van hem verloren. Want ondanks dat hij er zo lang uit was geweest werd hij, net als Kees Keus mooi derde.

Het rolstoeltoernooi werd dit keer gewonnen door Michel van den Hengel. Wat hem ook aan de top van de ranking brengt.

Nu alleen nog het NK op 2 juni in Driebergen om te bepalen wie Nederlands kampioen wordt, maar ook zeker nog spannend voor alle rankingtitels.

Related Articles

Back to top button