NIEUWS

PDC Players Championship 3: Raymond van Barneveld en Dirk van Duijvenbode bereiken laatste 16

Vandaag stond in Leicester de PDC Players Championship drie op het programma uit onze regio strijden Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Maik Kuivenhoven en Jeffrey de Zwaan.

We beginnen met Maik Kuivenhoven hij verliest direct bij de laatste 128 van Ricardo Pietreczko met 6-5, Jeffrey de Zwaan verliest ook bij de laatste 128 van James Hurrell met 6-4.

Dirk van Duijvenbode wint bij de laatste 128 met 6-5 van Darryl Pilgrim, bij de laatste 64 is hij met 6-3 te sterk voor Oskar Lukasiak uit Zweden, vervolgens weet hij Chris Dobey met 6-1 te verslaan, maar bij de laatste 16 moe hij de winst laten aan Luke Littler (6-4).

Raymond van Barneveld was ook bezig met een lekkere run vandaag versloeg bij de laatste 128 Jitse v/d Wal met 6-1, vervolgens was hij bij de laatste 64 met 6-5 te sterk voor Vincent v/d Voort, bij de laatste 32 versloeg hij William O’Connor met 6-3, maar bij de laatste 16 was Danny Noppert met 6-3 te sterk.

De dagzege ging vandaag ”eindelijk” naar Ryan Searle, de Engelsman stond vorige week ook al twee keer in de finale zonder succes, vandaag was hij wel de beste nadat hij in de finale met 8-7 won van Gary Anderson.

Related Articles

Back to top button