NIEUWS

NDB Ranking 1 Open Rivierenland

NDB ranking 2023/2024

Afgelopen weekend was in Wijchen de open rivierenland, de eerste darts ranking van het nieuwe seizoen.

Zoals vorig jaar, ook nu weer veel DSWN-spelers en -speelsters.
Ook het totale aantal deelnemers is weer gestegen, dus een goede ontwikkeling.
Bij de heren A waren veel heren na 1 of 2 rondes al klaar. Max Timmers, Vinay Ramnath en Kevin van der Kolk haalde de laatste 64.

De laatste 32 was het eindstation voor Tom van den Hoogen en Ryan de Vreede. Zij waren daarmee in deze categorie de beste DSWN-ers.

Bij de heren B was er een plek bij de laatste 32 voor Jordy Triemstra en een gedeeld 3de plaats voor Jordy Toetenel en Wesley Mol, maar de beste DSWN-er was Robbie Vlaardingerbroek, die in de finale met 4-2 te onder ging tegen Co Stompe jr, maar toch een mooie 2de plaats in de wacht sleepte.

Bij de dames ging het deze ranking helemaal niet best. Alleen Layla Brussel en Priscilla Steenbergen haalden de laatste 16. De overigen waren al eerder uitgeschakeld.

Bij de junioren kwamen er maar 3 de poule door naar de winnaarsronde, te weten Joshua Adriaanse (laatste 8), en Donny Boerman en Yuri Wennekers de laatste 16. De overigen kwamen in de verliezersronde, waar Davie Weijgertse nog wel knap 3de werd.

Bij de aspiranten ook 2 spelers in de verliezersronde, te weten Daan van der Stelt en Dani Heskes, beiden 3de en Richano van der Zwan een mooie 2de plaats. In de winnaarsronde werden Shivam Gogar en Mike den Heger knap 5de, maar Keano van Deventer was de winnaar van deze ranking.

Bij de meisjes waren er dit keer 5 van DSWN, meer dan de helft van het aantal aanwezigen.
Jaanvi Gogar, Naomi Remmerzwaal en Chelsey Wigbers mochten in de verliezersronde uitmaken wie de sterkste was, en dit keer was dat Chelsey.

In de winnaarsronde werd Danila Koegler 5, en Daphne Camijn pakte dit keer een 3de plek.

In het paradartstoernooi is Michel van den Hengel weer goed begonnen.
Na een moeizame poule, waarin hij maar nipt doorging, won hij daarna in de knock out achtereenvolgens met 3-1, 3-0 en 3-0, en haalde zo zijn eerste titel weer binnen. Kees Keus was na een lange afwezigheid ook weer terug, en deed weer echt van zich spreken. In de poule eindigde hij boven Michel, en bij de laatste 8 won hij vrij eenvoudig met 3-0. In de halve finale kwam hij net wat tekort tegen Carel Scholten, maar toch een mooie 3de plaats voor hem bij zijn come-back.
         

Related Articles

Back to top button