NIEUWS

NDB ranking Prinsenbeek

Afgelopen zondag was in Prinsenbeek alweer de 4de ranking van het seizoen.
Dit keer bij de heren A veel van de DSWN-ers die de eerste ronde niet overleefde. Maar ook een paar uitschieters.
Loyd van Daalen de Jel, Max Timmers en Vinay Ramnath haalde de laatste 32 en Keanu van Velzen werd 5de na een 3-5 nederlaag tegen de uiteindelijke winnaar Wesley Plaisier. Dit resultaat zorgt ervoor dat hij momenteel 10de in de ranking staat.
In het heren B toernooi was er een plaats bij de laatste 64 voor Danny van der Veen, Alex Viergever, Jeffrey Roos en Rob Konings. En zowel Rinaldo Koegler als Jordy Toetenel kwamen zelfs nog een ronde verder. In deze ranking staat Wesley Mol 4de en Jordy 7e.
Bij de dames hield het voor de meeste dames al direct op, en helaas speelden zij ook niet door in de verliezersronde. Layla haalde de laatste 32 en Priscilla werd weer eens 3de, na een 4-1 verlies tegen Noa. Dit resulteert in een 3de plaats op de ranking.
Bij de junioren was het deze ranking ook niet echt top. Gelukkig waren er hier nog wel spelers die er voor gingen in de verliezersronde. Yuri Wennekers werd hier derde en Joshua Andriaanse haalde de finale. In de ranking staat hij momenteel 9de.
Bij de aspiranten werd Keano van Deventer dit keer derde. Dit zorgt er wel voor dat hij momenteel eerste staat in de ranking.

Dani Heskes haalde de finale van de verliezersronde.
In de ranking staat Shivam op een 2de plaats.
Bij de meisjes werd Chelsey Wigbers 5de, en Danila Koelger 3de. Diedy Vis werd 3de in de verliezersronde.
En Daphne Camijn stond weer in de finale van de winnaarsronde. Dit keer was Fardau echter duidelijk een maatje te groot.

Maar toch zorgt dit resultaat ervoor dat ze nog steeds 2de op de ranking staat.
Bij de specials speelde Lia Borsboom goede poulewedstrijden. Ze won er 1, waardoor ze door ging naar de knock out. Daarin verloor ze maar nipt, maar in de ranking staat ze nog op een 11e plek en is ze 3de dame.
Bij de paradarters staand trof Dennis Hillebrand het niet. In een sterke poule kon hij helaas geen wedstrijd winnen, maar zijn 2de partij was zeker goed, en geeft vertrouwen voor de toekomst.
Bij de paradarters rolstoelers was Michel van den Hengel vandaag weer goed op dreef.
In de poule gaf hij geen leg weg, en ook de halve finale won hij overtuigend met 3-0. In de finale moest hij Carel 1 leg toestaan.
Door dit resultaat staat hij nu 2de op de ranking op maar 5 punten van nummer 1.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button