AGENDANIEUWS

NDB ranking DVS in Zutphen

Omdat deze artikelen niet meer op de site stonden even een nieuw artikel om toch ook de spelers die de NDB-rankings afgaan de aandacht te geven.

Bij de heren A kwamen Bradly Roes en Ivo Leeksma tot de laatste 64, en Ryan de Vreede en Max Timmers strandden een ronde later. Voor Keanu was er een plek bij de laatste 16, maar zijn broer Marvin werd 5. Hij verloor bij de laatste 8 nopt met 5-4 van de latere winnaar Wessel Nijman.
In het heren B toernooi hadden de meeste spelers het erg moeilijk. Danny van der Veen haalde nog wel de laatste 32 en Wesley Mol was dit keer duidelijk de beste DSWN-er met een mooie 2de plaats. Helaas was hij in de finale een maatje te klein en verloor met 4-0.

Bij de dames strandde Priscilla als beste bij de laatste 8, na een nipte 3-4 nederlaag tegen Aileen de Graaf, en Astrid al een ronde eerder.
In het juniorentoernooi dit keer geen erg goede resultaten met slechts een 17de en een 9de plaats voor respectievelijk Joshua Adriaanse en Quincy van Dijk.
Bij de meisjes een 5de plaats voor Chelsey Wigbers en een 2de plaats voor Daphne Camijn, die in de finale verloor van Fardau.

Bij de aspiranten een derde plaats voor Daan van der Stelt, en een finale tussen Shivam en Keano, die dit keer werd gewonnen door Shivam met 3-2.

Bij de paradarters staand kwam Dennis Hillebrand dit keer de poule door, maar strandde bij de laatste 8 tegen Michelovic van Velzen.
In het rolstoeltoernooi schakelde Michel van den Hengel in de halve finale Kees Keus uit met 3-1, maar helaas kwam Michel in de finale niet voorbij Carel.
 

Related Articles

Back to top button