NIEUWS

NDB ranking Almere

Ook dit bericht was niet meer te achterhalen, dus een nieuw bericht over deze ranking.
Dit toernooi is helemaal op dartconnect gespeeld, dus alle resultaten zijn daar nog na te kijken. Voor sommige leuk, voor anderen soms confronterend.
In het heren A toernooi dit keer 4 spelers die strandden bij de laatste 64 te weten Lloyd, Marvin, Carlos en Tom. Ivo en Robbie kwamen nog een ronde verder. De laatste 16 was het eindstation voor Ryan, die met 4-3 verloor van Johan Brouwer, en Keanu die met dezelfde cijfers verloor van Maikel Verberk.
In het heren B toernooi deze keer een mooie 3de plaats voor Jeffrey Roos.
In het damestoernooi haalden Astrid en Layla de laatste 16, en Priscilla werd 3de door een 4-0 verlies tegen Noa in de halve finale.
In het juniorentoernooi haalden Joshua, Dex en Donny na de poule de winnaarsronde. Joshua verloor in de halve finale nipt van Daan Toxopeus.
Bij de aspiranten was ook dit keer Shivam weer de beste.  Zowel hij als Keano en Daan werden eerste in hun poule, dus mooie resultaten.

In het meisjestoernooi gingen er 3 door naar de winnaarsronde te weten Danila, Chayenne en Daphne.
Dit keer was de overwinning van Daphne na een 3-2 overwinning in de finale.

Bij de paradarters staand zat het Dennis dit keer niet mee. Hij kon helaas geen enkele leg winnen.
In het rolstoeltoernooi moesten Michel en Kees het in de kwartfinale tegen elkaar opnemen.
Deze werd met 3-2 door Michel gewonnen. Door deze zware krachtmeting was het voor Michel op in de halve finale en verloor hij vrij overtuigend met 3-1 van Carel, die nu in de rankingstand afstand van hem neemt.  Maar toch een mooie 3de plaats.

Related Articles

Back to top button