DSWN Masters #6

31 maart 2024 | 13:00 18:00
De Goudenregenbar, Den Haag

Exclusief voor DSWN leden (Heren 18+)

In 2024 organiseren wij namens DSWN de DSWN Masters 2024, een serie van zeven toernooien, waarbij de nummers 1 en 2 zich plaatsen voor de finaledag, verder houden we een ranking bij, ook de beste 18 spelers van de ranking plaatsen zich voor de finaledag.

De winnaar en runner-up van de finaledag plaatsen zich voor de NDB Masters 2024. Tevens zijn er drie tickets voor de Benelux Trophy van de ADC Europe. (hoe deze verdeeld worden maken we op een later moment bekend)

Deze toernooi serie is EXCLUSIEF VOOR DSWN LEDEN, het betreft hier een heren editie. Voor de dames komen er twee aparte kwalificatie toernooien. 

LET OP: Inschrijven voor deze toernooien kan alleen via onderstaand formulier
Tevens even aanmelden in de locatie, dit kan tot 12.45 uur, inschrijfgeld betalen gebeurt ook op de locatie zelf,
graag gepast.

We spelen direct knock-out zonder verliezersronde. 

De toernooien zijn exclusief voor DSWN leden, houders van een PDC Tourkaart maken geen aanspraak op de NDB Masters ticket of de ADC Benelux Trophy ticket. 

LET OP: Je bent zelf verantwoordelijk voor je inschrijving, controleer goed of je op de toernooien waarvoor je hebt ingeschreven ook zichtbaar bent op de lijst, als je naar de locatie komt en je staat niet op de lijst, dan kunnen wij ter plaatsen hier niks meer aan veranderen. 

Inschrijfgeld €10,- (€5,- dagprijzen en €5 voor de finaledag), let op betaal contant! digitaal is niet mogelijk.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

Back to top button