NIEUWS

DSWN en Honsbeek Media verlengen overeenkomst

Na een grondige evaluatie hebben Darts Sport West Nederland en Honsbeek Media gisteravond besloten om hun samenwerking voor de komende drie seizoenen te verlengen. Honsbeek Media zal toernooien organiseren namens Darts Sport West Nederland en neemt tevens het volledige onderhoud van de website en Facebook voor zijn rekening.

Nathalie ten Berge, voorzitter van Darts Sport West Nederland, reageerde enthousiast op het verlengen van de samenwerking met Honsbeek Media. Zij benadrukte het belang van deze partnership en de toegevoegde waarde die het biedt voor de dartscommunity.

We zijn verheugd om onze samenwerking met Honsbeek Media voort te zetten. Hun professionele aanpak en toewijding aan het organiseren van toernooien en het onderhouden van onze online kanalen heeft een positieve impact op onze sport. We kijken ernaar uit om de komende seizoenen samen te werken en onze passie voor darts verder te verspreiden.

Mark Honsbeek, directeur van Honsbeek Media, deelde zijn opwinding over de voortzetting van de samenwerking met Darts Sport West Nederland.

Het is een eer om onze relatie met DSWN te verlengen en om ons in te zetten voor het organiseren van evenementen en het beheren van hun online platforms. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en kijken ernaar uit om onze samenwerking te versterken en de dartscommunity verder te laten groeien.

Related Articles

Back to top button