NIEUWS

DKE RW Repair en Bosgenoegen delen de punten

Superleague hoofdklasse seizoen 2023/2024

De mannen van DKE RW Repair uit de Kleine Eik in Den Haag speelde dit weekend in de superleague hoofdklasse de uitwedstrijd tegen Bosgenoegen Ermelo, als we het over een vermakelijke wedstrijd hebben dan hebben we het dus over dit duel, om en om werden de punten gepakt en pas na de solo was de eindstand bekend. 

De roundrobin ging met ruime cijfers van 9-3 naar de thuisploeg, vervolgens gingen ook de eerste single en tweede single naar de thuisploeg het waren Martijn Kleermaker en Michael Busscher die wonnen van respectievelijk Mike van Leeuwen (4-2) en Jeffrey de Zwaan (4-0), vervolgens deed de Kleine Eik wat terug via Maik Kuivenhoven, hij won met 3-4 van Johan van Velzen en in de 4e single van de dag won Vincent v/d Meer met 0-4 van Sietse Lap. Tussenstand na de singles 3-2.

In de koppels wonnen Jeffrey en Mike het eerste koppel met 2-3 van Martijn/Johan, vervolgens wonnen Michael en Sietse van Maik/Vincent met 3-2, in de derde koppel wonnen Maik en Vincent van Johan/Martijn en ook de laatste koppel ging met 2-3 naar Jeffrey/Mike zij versloegen Michael/Danny v/d Stad. Tussenstand 4-5.

In de beslissende solo was Martijn Kleermaker met 4-2 te sterk voor Vincent v/d Meer en komen we in Ermelo uit op een 5-5 eindstand.

De volgende wedstrijd van DKE RW Repair is op zaterdag 24 februari dan spelen de mannen uit de Kleine Eik uit tegen De Dartshop ’t Vrijthof Allstars.

Related Articles

Back to top button