NIEUWS

DE VIERDE DIVISIE: ’t is Wat uit Honselersdijk hard op weg naar de titel

Seizoen 2023/2024

We zijn 15 speelweken onderweg in de DSWN Competitie seizoen 2023/2024 en vandaag gaan we is een blik werpen op wat er bovenin gebeurt in de vierde divisie A, B, C en D.

In de vierde divisie A is Kruisfiesta uit  de Lier in een mooie strijd verwikkeld met 188clubsandwich uit Den Haag en GRB Ongeleide Projectielen, de mannen uit de Lier staan met 83 punten aan kop, gevolgd door 188clubsandwich met 76 punten en daarachter zit GRB Ongeleide Projectielen met 72 punten. Oftewel in deze poule is nog van alles mogelijk. Meer over de vierde divisie A is hier te vinden.

In de vierde divisie B is Why Nut? uit Maasdijk de koploper, zij hebben 10 punten meer dan nummer twee Gamers United uit Zoetermeer en 16 punten meer dan nummer drie The Minions, de koploper verloor dit seizoen nog geen wedstrijd en ook het onderlinge duel tegen nummer twee Gamers United ging vrij makkelijk met 7-2 naar het team uit Maasdijk. Meer over de vierde divisie B is hier te vinden.

In de vierde divisie C is de strijd wel gestreden de mannen van ’t is Wat hebben een voorsprong van 18 punten op nummer twee TBS-Normaal uit Den Haag, niet dat de mannen uit Honselersdijk onverslaanbaar zijn want nummer vier Boemel’s Mooie Laatste uit Den Haag en en nummer drie de Butler uit Den Haag wisten respectievelijk met 3-6 en 4-5 te winnen van de koploper, oftewel ze zijn soms wat nonchalant, maar goed met 18 punten voorsprong zou het niet meer mis mogen gaan voor de mannen van captain Nando van Holsteijn. Meer over de vierde divisie C is hier te vinden.

En dan nog de vierde divisie D hier is Team Loesje uit Den Haag op dit moment de koploper met 87 punten, maar zij hebben ook een wedstrijd meer gespeeld dan Elite 4 uit Rijswijk en die volgen op 85 punten, de nummer drie is The Bully Boys uit Ter Heijde, zij volgen op 77 punten en ook de nummer vier Tis Gezellig uit Poeldijk die 75 punten hebben maken zeker nog kans op de titel. Meer over de vierde divisie D is hier te vinden.

De meeste 180ers in de vierde divisie zijn gegooid door Yanique Diesveld, hij wist er dit seizoen tot nu toe twee te gooien en hij komt uit voor 188 Bier op de Bon uit Den Haag.

De hoogste finish is van Peter Groen met 150, hij komt uit voor Crazy Ducks uit Zoetermeer.

En de snelste leg is van Mitchell Damen hij wist dit seizoen een 14 darter te gooien hij komt uit voor Why Nut uit Maasdijk.

Meer bijzondere resultaten zijn hier te vinden.

Related Articles

Back to top button